Organizația dvs. are obligația legală de a realiza Evaluarea impactului asupra protecției datelor – DPIA / PIA?
Vă putem ajuta să vă pregătiți documentația pentru evaluarea impactului privind protecția datelor / confidențialității (DPIA / PIA).

Conform Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR), este obligatoriu ca organizațiile care procesează datele cu caracter personal în moduri care pot pune în pericol drepturile și libertățile individuale să efectueze evaluări ale impactului asupra protecției datelor (DPIA).

Acest aspect este dezvoltat in Regulamentul privind protectia datelor in Secțiunea 3 – Evaluarea impactului asupra protecției datelor și consultarea prealabilă

Evaluările de impact asupra protecției datelor pe care le facilităm sunt concepute pentru a vă ajuta să înțelegeți riscurile implicate de fiecare tehnologie  utilizata, sistem sau activitate de procesare a datelor noi sau existente. În plus, primiți și recomandări ale experților cu privire la cea mai bună modalitate de a reduce sau elimina astfel de riscuri.

Ca parte a colaborării noastre cu organizația dvs., venim cu un plan de acțiune pentru a asigura implementarea corectă și la timp a recomandărilor pe care le-am oferit. De asemenea, vom crea și păstra evidențe adecvate ale procesului DPIA raționalizat pentru viitoarele aplicații interne.Evaluarea impactului asupra protecției datelor