TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații înainte de utilizarea acestui site web.

Definiții
„Noi”, „compania”, „site-ul”, „serviciul” se referă la furnizorul de servicii de protecție a datelor personale, care deține acest site web.
„Utilizator”, „dumneavoastră”, „clientul” se referă la persoana fizică sau juridică care accesează acest site web și utilizează serviciile oferite de companie.
„Date personale” se referă la informații despre o persoană fizică identificată sau identificabilă, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, informații financiare și alte informații personale.
Protecția datelor personale
Compania respectă legislația aplicabilă privind protecția datelor personale, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR), și se angajează să protejeze datele personale ale utilizatorilor.
Datele personale colectate de către companie vor fi utilizate numai în scopurile specificate în prezentul acord și nu vor fi vândute, închiriate sau dezvăluite terților fără acordul explicit al utilizatorului.

Compania colectează date personale în următoarele cazuri:

  • Pentru a furniza servicii de protecție a datelor personale utilizatorilor noștri;
  • Pentru a trimite newslettere cu actualizări periodice privind serviciile noastre;
  • Pentru a gestiona relațiile cu clienții cu care avem un contract semnat;
  • Pentru a îndeplini obligațiile legale ale companiei;

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, sunteți de acord să primiți actualizări periodice despre serviciile noastre. Aveți posibilitatea de a vă dezabona în orice moment.

Securitatea informațiilor
Compania va implementa măsuri de securitate adecvate pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor împotriva accesului neautorizat, utilizării necorespunzătoare sau pierderii acestora.
Compania va implementa politici și proceduri adecvate pentru a proteja datele personale împotriva dezvăluirii, distrugerii sau alterării accidentale sau ilegale și pentru a asigura disponibilitatea și confidențialitatea acestora.
Compania va implementa măsuri adecvate pentru a detecta, raporta și investiga eventualele încălcări ale securității datelor personale, inclusiv accesul neautorizat la datele personale, distrugerea sau pierderea acestora.

Proprietatea intelectuală
Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și design-ului acestui site web aparțin companiei.
Utilizatorii nu au dreptul să utilizeze conținutul sau design-ul acestui site web în orice scopuri comerciale sau non-comerciale fără acordul scris prealabil al companiei.
Utilizatorii acceptă să nu copieze, modifice, distribuie, afișeze, transmite, reproduce, publica, licențieze, crea lucrări derivate din conținutul sau design-ul acestui site web, să vândă sau să transfera drepturile asupra acestora către terți.

Modificări
Compania își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă a utilizatorilor.
Utilizatorii sunt responsabili pentru a verifica periodic acești termeni și condiții pentru a se asigura că sunt la curent cu orice modificări.

Garanții și limitări
Compania nu garantează și nu își asumă răspunderea pentru faptul că acest site web va fi disponibil în mod continuu sau fără erori sau că informațiile accesate prin intermediul acestuia vor fi precise sau complete.
Utilizatorii folosesc acest site web și serviciile oferite de companie pe propriul risc. Compania nu va fi răspunzătoare pentru orice pierdere sau daune cauzate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site web sau serviciile oferite de companie.
Compania nu va fi răspunzătoare pentru orice pierdere sau daune cauzate de accesul neautorizat la datele personale ale utilizatorilor.

Dispoziții finale
Acest acord va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legile aplicabile.
Orice litigiu referitor la acest acord sau la utilizarea acestui site web va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente.
Dacă orice dispoziție din acest acord este considerată nevalidă sau inaplicabilă în orice jurisdictie, aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea celorlalte dispoziții din acord.
Compania poate să înceteze sau să restricționeze utilizarea serviciilor oferite de acest site web în orice moment, fără notificare prealabilă a utilizatorilor.
Utilizatorii sunt responsabili pentru toate acțiunile lor cu privire la acest site web și pentru respectarea acestor termeni și condiții.
Prin utilizarea acestui site web și serviciilor oferite de companie, utilizatorii confirmă că au citit și înțeles acești termeni și condiții și sunt de acord să fie supuși acestora. Utilizatorii confirmă că au dreptul de a furniza datele personale companiei în conformitate cu legile și reglementările aplicabile și că acestea sunt complete și precise. Utilizatorii acceptă să coopereze cu compania în cazul în care aceasta trebuie să îndeplinească obligațiile legale referitoare la datele personale.

În cazul în care aveți orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact disponibile pe site-ul nostru. Vă mulțumim pentru utilizarea serviciilor noastre.