Serviciile noastre de gestionare a solicitărilor de acces a persoanelor vizate (DSAR) sunt recomandate organizațiilor care doresc să respecte drepturile persoanelor vizate acordate prin Capitolul 3 din Regulamentul 679/2016 .

DSAR este o cerere de la o persoană vizată care trebuie furnizată cu o copie a datelor cu caracter personal procesate de către un operator și o explicație a scopurilor pentru care sunt utilizate datele cu caracter personal.

Experienta noastra in managementul solicitarilor persoanelor vizate, precum si expertiza in domeniul juridic sunt 2 motive importante pentru a ne contacta chiar acum.

Acest lucru inseamna supravegherea și gestionarea fiecărei etape a planului de raspuns/managementul solicitarilor persoanelor vizate, inclusiv redactarea raspunsurilor , urmarirea transmiterii catre persoana vizata si raportarea lunara  catre management.

Te abonezi acum la buletinul nostru informativ și primești informații utile și actualizări regulate despre protecția datelor personale.

Consimtamant newsletter

Promitem că nu vom face niciodată spam! Consultă politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.